Energie en Levenscoach Hugo Van Verdegem adviseert de bellicon trampoline Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Zit jij ook in met je gezondheid? Wil je een optimaal gewicht? Ben je graag fit, voel jij je graag lekker in je vel?

Ervaar de bellicon trampoline bij Energie & Levenscoach Hugo Van Verdegem

wordt weer blij als een kind

De afgelopen weken deed ik diverse demostraties én energiemetingen bij klanten en geinteresseerden die me spontaan belden. 3 op de 4 mensen investeerden in een bellicon trampoline aankoop. Door op de bellicon je eigen training en oefenmomenten te bepalen doet U uw lichaam een groot plezier én het is nog plezant ook!

voor alle leeftijden geschikt

Kinderen, studenten, volwassenen, 20-30-40-50-60-70tigers én zelf mensen boven de 8Otig hebben er nog baat bij.  Behandelaars, kinésisten, zorgverlener, sportmensen, brandweermannen, dokters én therapeuten, arbeiders, bedienden, zelfstandigen ...allemaal hebben ze baat met meer beweging en levenskwaliteit. Haal zo'n therapeutische trampoline in huis. 

bellicon bevordert de gezondheid én welzijn

Net als jij ben ik op zoek naar geluk, harmonie, gezondheid, vitaliteit, rust én me lekker voelen in m'n lichaam. 1,5 jaar terug leerde ik de bellicon trampoline (made in Germany) kennen. Als Energie en Levenscoach zie ik de enorme effecten die de bellicon heeft op de mens. De BELLICON HELPT BIJ:

- rugklachten

- overgewicht

- osteoporose

- depressie

- diabetes

- spieratrofie

- bekkenbodemproblemen

- spijsverteringsproblemen

- stress

... én nog veel meer

Dit alles kan als je een bellicon trampoline in huis haalt, deze therapeutische trampoline is een wonder van kwaliteit die jouw energie, gezondheid én psychische levenskwaliteit voelbaar doet stijgen.

bellicon is ideaal voor:

- HART EN BLOEDVATEN

- SPIEROPBOUW

- LYMFEDRAINAGE

- VERSTERKING VAN DE GEWRICHTEN

- TUSSENWERVELSCHIJVEN

- STABILITEIT BIJ HET LOPEN EN STAAN

- VERSTERKT HET IMMUUNSSYSTEEM

- ONTSPANNING

- CONCENTRATIE

- HET EVENWICHT

* Gewicht verliezen, wil je dat ?

* Je fit en heerlijk in je vel voelen, mag dat bij jou?

* Jouw 638 spieren versterken, durf je dat?

* weer speels en blij zijn zoals in je kinderjaren, mag dat?

* een grotere immuniteit en weerstand weer opbouwen?

* jouw bloeddruk op natuurlijke wijze reguleren op een bellicon?

... JA DAT KAN ALLEMAAL, BELLICON WERKT!

Elastiekringen maken het verschil

Daar een bellicon trampoline met elastiekringen werkt, brengt dit een meerwaarde voor je gezondheid én je goed voelen bij je trainingen. Er zijn 5 soorten sterkten: zacht (tot 60 kg), medium (tot 90 kg), sterk tot (120 kg), extra sterk en ultra sterk. De meeste mensen nemen sterk of medium naargelang hun gewicht. ga naar de trampolineshop

Om je keuze te maken én je geraakt er niet aan uit: bel de trampolinedokter Energiecoach Hugo Van Verdegem (0474 97 62 04). GRAAG begeleid ik je voor de grootte, de kleur van mat, de kleuren van de bijzondere elastieken én toebehoren zoals een beschermingkussen wil (= framekussen) Of is alles duidelijk ga dan naar de trampolineshop

De meeste mensen kiezen voor de 112 cm of de 125 cm met vouwpoten én genieten er volop van!

klik op deze banner zo kan je een bellicon trampoline bestellen

maak een belliconafspraak met de trampolinedokter in 2015

In Brugge of in De Pinte(nabij Gent) of ook als de afstand niet te ver is, kom ik aan huis de bellicon trampoline demonstreren. Maak een afspraak met de trampoline dokter Hugo Van Verdegem : 0474 97 62 04 of via info@hugovanverdegem.be.  Je kan ook een afspraak maken via bellicon brussel(Lasne) 02 653 02 53 wees dan zo fair om te vermelden dat je de bellicon trampoline kent via Hugo VV.

Mensen uit Nederland kunnen ook de bellicon zonder verzendkosten toegestuurd krijgen als ze me smssen +32 474 97 62 04 met naam én email adres dan geef ik jullie het juiste webadres waar je kan bestellen.

Hugo Van Verdegem Energie & Levenscoach

hugo@gdv-energiecoaching.be of info@hugovanverdegem.be

0474 97 62 04

al ingeschreven op de gratis energietips

meer nieuws over de bellicon schrijf in op de blog Levensenergie heeft iedereen nodig

FORWARD

Ervaar de bellicon trampoline bij Energie & Levenscoach Hugo Van Verdegem te Brugge of Gent of Lasne op afspraak 0474 97 62 04 of 02 653 02 53

Unsubscribe